055-7370026

SKG-IKOB-LOGO'S voor op de stickers

 

spouwmuur gaten boren

spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie in muur

 

 

 

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Met spouwmuurisolatie van Isoheat zit U er warm bij in de winter, en heerlijk koel in de zomer!

 

Spouwmuurisolatie, een simpele maar doeltreffende investering

Een spouwmuur isoleren doe je niet iedere dag. Veel huiseigenaren stellen dit vaak liever uit, omdat gedacht wordt dat het schrikbarend duur is, veel rotzooi geeft en men niet precies weet wat er eigenlijk gedaan wordt. Isoheat legt u graag uit hoe u met een simpele maatregel als spouwmuurisolatie, veel profijt kunt hebben hiervan. Bovendien is Isoheat Isolatietechniek SKG-IKOB gecertificeerd  voor spouwmuurisolatie, en wij geven 10 jaar volledige garantie op de werkzaamheden!

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een spouw is de ruimte tussen de binnen- en buiten gevel van uw woning. Hier tussen zit een luchtruimte van +/- 6 centimeter wat de spouw genoemd wordt. Deze ruimte is leeg en daarom gevoelig voor de transport van koude buitenlucht naar binnen. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie in deze spouw voorkom je dit en blijft het klimaat in huis beter gewaarborgd. Door spouwmuurisolatie stijgt de temperatuur in de woning en zul je meteen merken dat de binnenmuur minder koud aanvoelt.En Om besparing op lange termijn te kunnen garanderen, maakt Isoheat bij de isolatie van uw spouwmuren gebruik van de unieke HR++EPS Parels. de mooie eigenschap van deze Parels is dat deze voor 98% uit lucht bestaan. En lucht in ge├»soleerde vorm is de beste isolatie die er bestaat. Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Bereken het makkelijk en snel met onze besparing’s calculator, of neem contact op met een van onze adviseurs.


spouwmuurisolatie parels

 

Ook voor uw huis?

Vanaf 1930 is er besloten om in huizen een spouwmuur aan te brengen om vochtproblemen te voorkomen, tussen 1920 en 1975 zijn alle huizen in Nederland gebouwd met deze spouwmuren, destijds niet voorzien van spouwmuurisolatie waardoor deze woningen onnodig hoge energierekeningen hebben.
Wilt u ook fors besparen op uw energierekening door middel van spouwmuurisolatie? Vraag dan nu een gratis advies gesprek aan zodat onze adviseur een offerte voor u op kan maken.

TIPS

Kies je voor spouwmuurisolatie, zorg dan ook dat het voegwerk, het dak en de goten in orde zijn. Zo voorkom je dat regenwater in de spouw loopt en de spouwmuurisolatie aantast. Onze isolatie adviseur kan dit voor u controleren. 


Vraag nu een offerte aan

Op zoek naar spouwmuurisolatie, of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Vraag nu online vrijblijvend een offerte aan.