085-8770783

SPOUWMUURISOLATIE

U kunt flink besparen door spouwmuurisolatie voor uw woning te realiseren. De beproefde methode voor een energiebesparing tot 33%. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

VLOERISOLATIE

Tot wel 25% van de warmte gaat verloren Via de vloer in uw woning heeft u ook last van een koude vloer en hoge energierekening? Bekijk dan hier wat we voor u kunnen betekenen

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

BODEMISOLATIE

Heeft uw kruipruimte ook last van vocht, een muffe geur of stijgend grondwater? Kies dan voor Bodemisolatie in de kruipruimte! Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN


muren isoleren

muur isoleren

muurisolatie

muurisolatie 2

muurisolatie certificaat

 

De muren isoleren van uw woning bespaard tot wel 33% op uw energierekening!

De muren isoleren is een belangrijke stap als u uw woning energiezuinig wilt maken. In Nederland zijn de woningen gebouwd tussen 1930 en 1975 destijds niet voorzien van spouwmuurisolatie, maar ook veel woningen gebouwd tussen 1975 en 2000 zijn destijds niet of slecht geïsoleerd. Doordat de muren van deze woningen niet of nauwelijks geïsoleerd zijn verliezen deze woningen onnodig veel warmte wat weer resulteert in een hoge energierekening. Spouwmuurisolatie wordt door Isoheat vakkundig en snel aangebracht, het isoleren van de muren is meestal binnen 1 dag klaar zodat u hier weinig overlast van heeft. Wij beginnen altijd met een vrijblijvende offerte afspraak, onze adviseur zal dan bij uw woning langs komen waarna hij een endoscopische spouwmuurinspectie zal verrichten om te controleren wat de breedte van de spouw is en of er geen spouwvervuiling aanwezig is. Nadat deze inspectie is verricht zullen de gevels worden geïnspecteerd en zal het te isoleren oppervlakte berekend worden waarna onze adviseur een offerte op kan maken voor het isoleren van de muren.

Hoe wij te werk gaan als we de muren isoleren

Onze medewerkers zullen indien nodig eerst de beluchting boren voor de kruipruimte en scheidingsborstels plaatsen indien de woning tegen een andere woning aan staat. Hierna worden kleine gaatjes van buitenaf geboord in de muren volgens een kruislings boorpatroon opgesteld door SKG-IKOB, dit boorpatroon staat namelijk garant voor een optimale vullen van de spouwmuren. De HR++EPS Parels worden met verlijming in de spouw geblazen waardoor deze na droging een solide plaat vormen die ook de gehele levensduur van de woning niet meer zal verzakken. Als de muren volledig geïsoleerd zijn dan worden de gaatjes weer netjes in de bestaande kleur dichtgezet waardoor er niks meer van te zien. Na de werkzaamheden word alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Omdat de HR++EPS parels voor 98% uit lucht bestaan hebben deze een zeer hoge isolatiewaarde wat ervoor zorgt dat u fors gaat besparen op uw energierekening. Ook de zijn de parels en de lijm brandveilig en niet schadelijk voor de gezondheid, hierdoor is deze soort isolatie uitermate geschikte voor het isoleren van de muren. Heeft u een vraag of interesse in een offerte voor het isoleren van uw muren? Neem dan nu telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in, Dan helpen wij u graag verder!


Vraag nu een offerte aan

Wilt u uw huis laten isoleren? Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan.