055-7370026

 

LOGO isoheat MMM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

energielabel

 

 

 

 

 

 

 

Met bodemisolatie in uw kruipruimte heeft u een minder koude vloer, en vochtproblemen zijn verleden tijd!

 

Warme voeten en een lagere energierekening!

Naast isolatie boven de grond, zoals dubbele beglazing, spouwmuurisolatie en dakisolatie wordt één onderdeel van het pand vaak vergeten: de kruipruimte. Spouwmuurisolatie wordt vaak wel als eerste aangepakt bij het nemen van maatregelen om te besparen op energie. Maar weet u ook dat het isoleren van de bodem van uw kruipruimte u een hoop kan besparen? Deze investering draagt gegarandeerd bij aan het besparen op energie, maar verhoogt ook uw wooncomfort. Bodemisolatie is effectief bij huizen met vochtproblemen in de kruipruimte.Bijna 25% van de huizen in Nederland heeft last van vocht. Teveel vocht in de kruipruimte kan gezondheidsklachten veroorzaken.

 

Wat is bodemisolatie?

Het isoleren van de bodem van de kruipruimte is zeer effectief, het maakt de kruipruimte droger en warmer. In de kruipruimte bevindt zich het koudste punt van het huis met gemiddeld 10-12°. Door de kruipruimte te isoleren, wordt de koude bodem geïsoleerd van de warmere lucht erboven. Hierdoor gaat er veel minder warmte verloren en krijgt vocht geen kans om te condenseren.

eps-parels

 

 

Uw kruipruimte laten isoleren met EPS parels verhelpt vochtproblemen.

Bodemisolatie wordt heel veel toegepast in vochtige kruipruimtes. Vocht en kou in huis zorgen voor veel ongemak. Schimmelplekken achter meubels, een vloer die kil aanvoelt, een muffe lucht in huis. En wat te denken van schade die vocht kan veroorzaken zoals betonrot en corrosie van uw leidingen. Bij bodemisolatie zorgt de ruimte tussen het bodemmateriaal ervoor dat het vocht naar beneden wordt afgevoerd. De bovenkant en de rest van de kruipruimte is dan kurkdroog, zelfs als er water instaat! Een unieke oplossing waarmee tevens minder warmte verloren gaat! Isoheat werkt met de grijze HR++EPS Parels , deze korrels gemaakt van geëxpandeerd polystyreen, worden in een laag van minimaal 25 cm op de bodem aangebracht. Die laag bedekt de koude vochtige grond, waardoor de vloer minder koud aanvoelt. Omdat er maar 25 cm nodig is, is het materiaal ook geschikt voor slecht bereikbare, lage kruipruimtes. De kruipruimte moet wel minimaal 35 cm hoog zijn. U heeft vervolgens geen last meer van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte.Wij kunnen door middel van een speciale techniek ook kruipruimte’s vanaf de buitenzijde van de woning isoleren indien er geen toegang is naar de kruipruimte vanuit de woning.

Voordelen van bodemisolatie isolatie

Wat kan het isoleren van een kruipruimte u opleveren? Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet!

– Uw woning verliest bij koud weer minder warmte
– Zelfs bij winterkou blijft de begane grondvloer enkele graden warmer
– Een droge vloer blijft warmer
– Bespaar tot 15% op uw energierekening
– een droge vloer en kruipruimte
– Bestrijd schimmels en muffe lucht
– Zorgt voor meer wooncomfort
– Profiteer van 6% lage btw op de loonkosten
– Op bodemisolatie krijgt u 10 jaar garantie!