085-8770783

SPOUWMUURISOLATIE

U kunt flink besparen door spouwmuurisolatie voor uw woning te realiseren. De beproefde methode voor een energiebesparing tot 33%. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

VLOERISOLATIE

Tot wel 25% van de warmte gaat verloren Via de vloer in uw woning heeft u ook last van een koude vloer en hoge energierekening? Bekijk dan hier wat we voor u kunnen betekenen

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

BODEMISOLATIE

Heeft uw kruipruimte ook last van vocht, een muffe geur of stijgend grondwater? Kies dan voor Bodemisolatie in de kruipruimte! Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN


 

 

IKOB-BKB CERTIFICAAT SPOUWMUURISOLATIE PS PARELS ISOHEAT ISOLATIETECHNIEK

 

Isover certificaat isoheat isolatietechniek

 

voorstel venin2

 

 

meer met minder energie logo

 

15jaargarantie (1)

 

 

Certificaten en Garanties van Isoheat Isolatietechniek

 

IKOB-BKB Certificaat voor spouwmuurisolatie

Isoheat Isolatietechniek is IKOB-BKB gecertificeerd voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren met EPS Parels. Dit wil zeggen dat Isoheat Isolatietechniek de Richtlijnen aanhoud volgens BRL 2110 van het IKOB-BKB. Ook worden er regelmatig inspectie’s op het werk uitgevoerd door inspecteurs van IKOB-BKB, zij controleren dan of de verwerking van de isolatie op een correcte manier wordt gedaan. Ook wordt onze interne kwaliteit bewaking regelmatig uitvoerig gecontroleerd. Mede hierdoor kunnen wij garanderen dat de spouwmuurisolatie altijd op een juiste wijze wordt aangebracht, en de vulling altijd optimaal is. Zo gaat uw spouwmuurisolatie net zo lang mee als uw woning, en kunt u zorgeloos genieten. Bovendien krijgt u 15 jaar volledige garantie op spouwmuurisolatie!

 

 

ISOVER certificaat voor vloerisolatie en dakisolatie

Isoheat Isolatietechniek is ISOVER gecertificeerd voor het na-isoleren van bestaande vloeren en daken met minerale wol. Dit wil zeggen dat ons personeel de nodige aanvullende cursussen en trainingen hebben gevolgd die nodig zijn voor een goede kwaliteit van de isolatie werkzaamheden. Mede hierdoor geven wij 15 jaar volledige garantie op dakisolatie en vloerisolatie.

 

 

Aangesloten bij VENIN, Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland.

Isoheat Isolatietechniek is verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. De isolatie werkzaamheden en de gebruikte isolatie materialen worden gecontroleerd door het onafhankelijk instituut IKOB-BKB om zo de kwaliteit van het na-isoleren te garanderen.
Mochten er toch problemen voor doen dan kunt u gebruik maken van een geschillenregeling. De aangesloten bedrijven hebben zich verplicht om zich aan de uitspraak van deze geschillencommissie te houden. Door te kiezen voor een bij VENIN aangesloten bedrijf weet u dat er gewerkt wordt met een vakkundig, kwaliteitsbewust, ervaren en gekwalificeerd bedrijf.

 

 

Isoheat erkend Meer Met Minder Energie aanbieder

Als MMM-aanbieder zijn wij een ervaren isolatiepartner die u kan begeleiden tijdens het complete isolatietraject. Wij zorgen desgewenst voor een energiebesparingsadvies op maat voor uw woning, ook kunnen wij u helpen met de aanvraag van de subsidies waarvoor u in aanmerking komt. U heeft dus één aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw woning isolatie. We werken bovendien volgens de richtlijnen van SKG-IKOB en MeerMetMinder.

 

 

15 jaar volledige garantie op woning isolatie

Isoheat Isolatietechniek garandeert dat het isolatiewerk is uitgevoerd overeenkomstig de bij de start van de
werkzaamheden van toepassing zijn de kwaliteitseisen*).
Het isolatiebedrijf garandeert gedurende de garantieperiode:
1. de deugdelijkheid van het materiaal en van de wijze van aanbrengen;
2. de in attesten*) of documentatie*) genoemde isolatiewaarde;
3. het rot- en schimmelproef zijn van de isolatie;
4. de isolatie geen spouwmuurankers, balken of andere matterialen aantast
5. dat het isolatiemateriaal geen vochtdoorslag veroorzaakt.
6. dat het isolatiewerk voldoet aan de kwaliteitseisen dan wel aan het daarover in de opdrachtbevestiging
en toegezonden documentatie vermelde.

 

Heeft u een opmerking of klacht?

Heeft u een opmerking of klacht over isoheat? dan kunt u onderstaand formulier invullen en naar ons opsturen.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen met u tot een oplossing te komen.

 


Vraag nu een offerte aan

Wilt u uw huis laten isoleren? Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan.