055-7370026

 

spouwmuur na-isoleren rond

HR++EPS Parels rond

 

vloerisolatie

Vloerisolatie minerale wol

 

 

 

kruipruimte3

Wat kan het isoleren van uw huis voor u opleveren?

Het isoleren van uw huis is een logische keuze als u kijkt naar de jaarlijks stijgende gasprijzen. Ook word de Co2 uitstoot van uw huis fors verminderd als u besluit om uw huis te laten isoleren, hierdoor draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu! Er zijn verschillende soorten isolatie die u kunt laten aanbrengen bij uw huis.
Bijvoorbeeld:
Spouwmuurisolatie. het na-isoleren van de spouwmuren is een goede keuze om uw huis energiezuinig te maken. Veelal word spouwmuurisolatie als eerste toegepast als men zijn huis laat isoleren omdat de investering relatief klein is ten opzichte van het rendement dat het u oplevert. Met spouwmuurisolatie bespaart u al snel 30% op uw energierekening en dit resulteert weer in een korte terugverdientijd. Bij Isoheat gebruiken wij voor het na-isoleren van spouwmuren de Grijze HR++EPS Parels. Deze parels gemaakt van polystyreen bestaan voor 98% uit lucht waardoor deze parels een zeer hoge isolatiewaarde hebben. De parels word via een kruislings boorpatroon ingeblazen in de spouw Tijdens het inblazen word er milieuvriendelijke lijm over de parels vernevelt waardoor de parels in de spouw na droging van de lijm een solide plaat vormen die ook de gehele levensduur van de woning niet meer zal verzakken. Isoheat is SKG-IKOB gecertificeerd voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie en wij geven 10 jaar garantie. Bovendien kunnen wij gratis bij u langskomen om u van meer informatie te voorzien en een vrijblijvende offerte op te maken.

Vloerisolatie Heeft u ook altijd last van een koude vloer, of heeft u vloerverwarming en krijgt u
hierdoor een hoge energierekening? Dan is vloerisolatie een prima oplossing voor u! Ruim 20% van de warmte in een gemiddelde woning zonder vloerisolatie gaat verloren via de kruipruimte, de grond in uw kruipruimte is vaak erg koud en vochtig, deze koude lucht trekt op via de vloer in uw woning wat weer resulteert in een koude vloer en hoog energieverbruik. Wanneer uw woning is voorzien van vloerverwarming dan kan de besparing op uw energierekening nog verder oplopen. Veel woningen in Nederland zijn voorzien van vloerverwarming maar hebben de onderzijde van hun vloer niet geïsoleerd hierdoor gaat er enorm veel warmte verloren naar de kruipruimte Waardoor deze huizen vaak een zeer hoge energierekening hebben. Vloerisolatie kan zowel bij betonnen als bij houten vloeren worden toegepast. Isoheat gebruikt voor het isoleren van de onderzijde van de vloer de minerale wol van ISOVER deze panelen hebben een zeer hoge isolatiewaarde tot wel RC4 en worden op een dusdanige manier bevestigd dat deze ook makkelijk te demonteren zijn. Ook op vloerisolatie geven wij 10 jaar garantie en wij zijn Gecertificeerd ISOVER Isolatiepartner. bent u van plan om uw huis te laten isoleren en wilt u meer informatie of een offerte voor vloerisolatie? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder!

Bodemisolatie Is de kruipruimte van uw huis ook vochtig en koud? In een vochtige kruipruimte ontstaan schimmels, deze schimmels zijn slecht voor de gezondheid en veroorzaken een muffe lucht die vaak ruikbaar is in de woning. Ook zorgt een vochtige kruipruimte ervoor dat de warmte van uw huis nog sneller word afgevoerd via de vloer naar de bodem van uw kruipruimte, een vochtige lucht geleid warmte vele malen beter dan wanneer de lucht in uw kruipruimte droog is. Een mooie oplossing voor dit probleem is het na-isoleren van de bodem van de kruipruimte. Door het isoleren van de bodem word voorkomen dat het vocht en de kou van de bodem optrekken in de vloer van uw huis. Voor het isoleren van de bodem maken wij wederom gebruik van de HR++EPS Parels. Deze parels zijn uitermate geschikt voor bodemisolatie, stijgt bijvoorbeeld het grondwater in uw kruipruimte dan blijven de parels drijven waardoor de parels hun isolerende werking behouden en dus voorkomen dat het vocht kan verdampen en optrekken Dit resulteert in een droge kruipruimte zonder schimmels of een muffe lucht. Bodemisolatie is ook geschikt voor kruipruimte’s lager dan 60cm. Met een speciale techniek kunnen wij ook kruipruimte’s die niet toegankelijk zijn, van buitenaf isoleren. Heeft u interesse in meer informatie over het isoleren van de kruipruimte in uw huis, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Isoheat, onze adviseurs helpen u graag verder!