085-8770783

SPOUWMUURISOLATIE

U kunt flink besparen door spouwmuurisolatie voor uw woning te realiseren. De beproefde methode voor een energiebesparing tot 33%. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

VLOERISOLATIE

Tot wel 25% van de warmte gaat verloren Via de vloer in uw woning heeft u ook last van een koude vloer en hoge energierekening? Bekijk dan hier wat we voor u kunnen betekenen

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

BODEMISOLATIE

Heeft uw kruipruimte ook last van vocht, een muffe geur of stijgend grondwater? Kies dan voor Bodemisolatie in de kruipruimte! Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN


dak isolatie

 

 

 

 

energielabel

Bel mij terug

Met Vloerisolatie bespaard u tot wel 25% op uw energierekening!

Vloer isolatie van Isoheat

Onze klanten waarbij wij vloerisolatie hebben aangebracht zijn daar erg tevreden over! Wij brengen jaarlijks bij vele woningen vloerisolatie aan, en hebben daarom dan ook de nodige kennis om iedere vloer vakkundig te isoleren.
Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte, waardoor u minder hoeft te stoken en dus energie gaat besparen. Door vloerisolatie van Isoheat daalt het gasverbruik van uw woning op jaarbasis met gemiddeld 20% echter kan dit fors oplopen wanneer een woning gedeeltelijk of geheel met vloerverwarming word verwarmd. Dit scheelt dus fors op uw energierekening en het reduceert de Co² uitstoot van uw woning! Klanten die vloerisolatie lieten aanbrengen door Isoheat, merkten dat het gelijkmatiger warm is, ze hebben nu geen koude vloer meer en ze kunnen de thermostaat een paar graden lager zetten!
Het rendement van vloerisolatie is vergelijkbaar met een rente van acht procent op een spaarrekening. Dit heeft Milieu Centraal berekend met de Standaard Rekenmethode Rendementen. Wilt u ook fors besparen op uw energierekening door middel van vloerisolatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

HR++ Minerale Wol isolatie

 

Heeft u interesse om uw woning energiezuinig te maken D.m.v. Vloerisolatie?

Wij hebben al bij vele tevreden klanten de onderzijde van de vloer geïsoleerd. Bovendien krijgt u bij ons 15 jaar volledige garantie op de isolatiewerkzaamheden. Voor een vrijblijvende offerte komen wij gratis bij u langs om de kruipruimte te inspecteren en te bekijken wat de beste oplossing is om uw vloer van isolatie te voorzien. Isoheat werkt alleen met de beste producten, en adviseert u graag over de mogelijkheden en kosten voor het na-isoleren van de vloer van uw woning.Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs, en begin met besparen!


Vraag nu een offerte aan

Wilt u uw huis laten isoleren? Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan.