055-7370026

 

 

spouwmuurisolatie afbeelding

vloerisolatie wolafbleeding bodemisolatie met parels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isolatie Apeldoorn

Isolatie

Jaar in jaar uit steeds weer die torenhoge energierekeningen. Dat bent u vast en zeker beu, het word dus tijd om uw gedachten over het terugdringen van uw energiekosten om te zetten in daden. Oké, apparaten met een A++-label, ledlampen, vegen i.p.v. stofzuigen, etcetera, helpen u op weg. Maar, deze zetten weinig zoden aan de dijk zolang u een van de belangrijkste vormen van energieverlies, te weten warmtelekkage, niet aanpakt. Zo gaat met name bij oudere woningen die van onvoldoende tot geen isolatie zijn voorzien veel energie verloren. Het alsnog toepassen van isolatie, zoals spouwmuurisolatie, bodemisolatie of vloerisolatie, kan in die gevallen zeer aantrekkelijk zijn. Bereken met onze besparing’s calculator wat de gemiddelde besparing is voor uw woning!

Vakwerk is vereist

Echter, omdat elk huis weer anders gebouwd is en in een bepaalde staat verkeerd, is het aanbrengen van zowel spouwmuurisolatie, als kruipruimteisolatie echt vakwerk. Zo moet bij spouwmuurisolatie bijvoorbeeld eerst vastgesteld worden hoe de conditie van de spouw is. Als er sprake is van bijvoorbeeld spouwvervuiling, slecht voegwerk of een slechte conditie van de gevel dan zal onze isolatie adviseur aan u uitleggen hoe u dit het best kunt oplossen alvorens wij beginnen met het isoleren van de spouw. Bij een kruipruimte word ook altijd alvorens een inspectie verricht. Na de inspectie kunnen wij u adviseren over welke isolatie het meest geschikt is voor het isoleren van uw kruipruimte.

Isoheat in Apeldoorn

Isoheat uit Apeldoorn is een IKOB-BKB en ISOVER gecertificeerd isolatiebedrijf, werkzaam in o.a. de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Deventer. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen met welke combinatie van verschillende soorten isolatie u een maximale energiebesparing kunt realiseren. Wij zetten hiervoor altijd de nieuwste technieken en isolatiematerialen in. Dit vertaalt zich direct naar uw energierekening, zodat u uw investering binnen enkele jaren terugverdiend heeft. Bovendien gebruiken wij voor de isolatie uitsluitend materialen die niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid zijn. En zelf draagt u ook uw steentje bij: minder hard stoken = minder energieverbruik = minder CO2 uitstoot. Zo ontstaat altijd een win-win situatie.

Vakkundige isolatie regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer

Bent u woonachtig in Apeldoorn, Arnhem, Deventer of omgeving en op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het Na-isoleren van uw woning? Zoek dan niet verder, want Isoheat staat niet alleen voor vakwerk en kwaliteit, maar hanteert daarnaast zeer concurrerende prijzen. Heeft u ook interesse in het verlagen van Uw energierekening? vraag dan via onderstaande button een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom Isoheat?

  • Milieubewust
  • Verlaging energierekening
  • Altijd de nieuwste technieken
  • Veilig voor uw gezondheid
  •  10 jaar garantie
  •  SKG-IKOB Gecertificeerd
  •  Erkend ISOVER Isolatiepartner
  •  Erkend MeerMetMinder Energie aanbieder
  •  .