055-7370026

Isoheat Isolatietechniek V.o.f.

vloerisolatie

 

 

Krupruimte isolatie van Isoheat

 

contact Isoheat isolatietechniek (logo)

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Met vloerisolatie van Isoheat bespaard u tot wel 25% op uw energierekening!

Het na-isoleren van de vloer van uw kruipruimte is zeer effectief om het energieverbruik van de woning aanzienlijk te verlagen, en tegelijk het wooncomfort te verhogen.
Vloerisolatie is prima toepasbaar in goed begaanbare kruipruimtes en levert ten opzichte van bodemisolatie een hoger rendement. Wel moet de kruipruimte een minimale hoogte van 50 centimeter hebben om de isolatie goed aan te kunnen brengen. Tevens zal er een zijl op de bodem worden geplaatst om optrekkend vocht tegen te gaan, zo is uw kruipruimte altijd droog, en kunt u optimaal genieten van uw vloerisolatie! Bovendien is Isoheat Isolatietechniek ISOVER gecertificeerd en wij geven 15 jaar volledige garantie op de werkzaamheden.
Interesse in vloerisolatie? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie, en ontvang een vrijblijvende offerte!
   


 
 

Met bodemisolatie van Isoheat rekent u af met vochtproblemen en bespaard u tot wel 20% op uw energierekening!

Het Na-isoleren van de bodem van uw kruipruimte met de HR++EPS Parels is zeer effectief wanneer u een kruipruimte heeft die slecht begaanbaar is of die vaak erg vochtig is door bijvoorbeeld het stijgende grondwater of optrekkend vocht. Erkend u dit probleem, en heeft u interesse in bodemisolatie?
klik dan op de button hieronder voor meer informatie, en ontvang een vrijblijvende offerte!

Energielabel_woning


Vraag nu een offerte aan

Op zoek naar kruipruimte isolatie, of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Vraag nu online vrijblijvend een offerte aan.