085-8770783

SPOUWMUURISOLATIE

U kunt flink besparen door spouwmuurisolatie voor uw woning te realiseren. De beproefde methode voor een energiebesparing tot 33%. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

VLOERISOLATIE

Tot wel 25% van de warmte gaat verloren Via de vloer in uw woning heeft u ook last van een koude vloer en hoge energierekening? Bekijk dan hier wat we voor u kunnen betekenen

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN

BODEMISOLATIE

Heeft uw kruipruimte ook last van vocht, een muffe geur of stijgend grondwater? Kies dan voor Bodemisolatie in de kruipruimte! Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

INFORMATIE / OFFERTE AANVRAGEN


stappem 12345 sidebar zonder nummers

 

  Waarom Isoheat?

  • Eerlijk advies en een scherpe prijs

  • Alleen de beste producten

  • Bespaard tot 33% op uw energierekening

  • Investering binnen 3 jaar terugverdient

  • 15 jaar garantie op de isolatie, de lijm en de verwerking

  • Werkzaamheden binnen 1 dag klaar

  • SKG-IKOB Gecertificeerd

  • Aangesloten bij VENIN
  • Erkend MeerMetMinder aanbieder

  • SKG-IKOB-LOGO'S voor op de stickers

Nu in Boxtel: Isolatie collectief. Laat uw woning 30% voordeliger isoleren en maak van uw huis een comfortabel thuis!

Uw huis is meer dan een woning. Het is een plek om heerlijk in thuis te komen. Dat kan Isoheat nog comfortabeler voor u maken door uw spouwmuur te voorzien van isolatie. Het isoleren van de spouwmuur is een makkelijke manier om uw woning te verbeteren. Uw huis wordt in een keer een stuk comfortabeler en u bespaard tot wel 33% op uw energierekening! Door spouwmuurisolatie komt u in de zomer thuis in een heerlijk koel huis en in de winter zit u er lekker warm bij!

Collectief isoleren, een stuk voordeliger!

Door meerdere huizen in een buurt te isoleren werken we efficiënter. Dit levert u voordeel op want hierdoor kunnen wij tot maar liefst 30% goedkoper uw woning isoleren dan normaal.Dit betekent dat u uw investering binnen 3 jaar volledig terugverdient!
 

Grijze HR++EPS Parels

Isoheat isoleert spouwmuren met de grijze HR++EPS Parels. Deze parels gemaakt van geëxpandeerd polystyreen bestaan voor 98% uit lucht. Door dat de parels voor 98% uit lucht bestaan hebben deze een zeer hoge isolatiewaarde. Bij een spouwdikte van 6 cm hebben de HR++EPS Parels een Rc waarde van 1.8 m²K/W. Door deze hoge isolatiewaarde bent u verzekerd van een optimaal isolerende spouwmuur waar u nog vele jaren profijt van heeft. Bovendien zullen de HR++EPS Parels door hun open structuur het aanwezige vocht in de spouw op een natuurlijke wijze afvoeren hierdoor zullen er ook geen vochtproblemen ontstaan. Bovendien krijgt u 15 jaar garantie op spouwmuurisolatie. met onze besparingscalculator kunt u berekenen hoeveel u kunt besparen met het isoleren van de spouwmuren.
 
eps-parels zonder rc
 

Het adviesgesprek

Na het invullen van ons contactformulier zal onze isolatie specialist contact met u opnemen om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Als onze isolatie specialist bij uw woning aanwezig is dan zal hij een spouwmuurinspectie verrichten om de conditie van de spouw te bepalen. Na de inspectie zal onze isolatie specialist aangeven of er eventuele aandachtspunten zijn die alvorens de werkzaamheden worden uitgevoerd dienen te worden verholpen. Als de inspectie met goed gevolg is afgerond dan zal de isolatie specialist een scherpe offerte voor u opmaken en u voorzien van de nodige informatie.
 

Werkwijze spouwmuren isoleren met de grijze HR++EPS Parels.

Als de isolatie ploeg bij u aanwezig is dan beginnen zij met het boren van de vulgaten. De vulgaten worden geboord volgens een kruislings boorpatroon. Dit boorpatroon is getest en opgesteld door SKG-IKOB, zo kunnen wij bij iedere woning een optimale vulling garanderen. Als de vulgaten zijn aangebracht dan begint de isolatie monteur met het inblazen van de HR++EPS Parels in de spouw. Tijdens het inblazen van de parels word er een milieuvriendelijke lijm over de parels vernevelt, deze lijm zorgt ervoor dat de HR++EPS Parels na droging van de lijm een solide plaat vormt die ook de gehele levensduur van de woning niet meer zal verzakken. Als alle vulgaten zijn gevuld met de HR++EPS Parels, dan worden deze weer netjes dichtgezet in de bestaande kleur waardoor u er vrijwel niets meer van ziet!
 

Doe mee en vraag vandaag nog een adviesgesprek aan!

Wij houden dit isolatie collectief in Boxtel tot eind mei. Dus wilt u uw huis voordelig isoleren en uw energierekening verlagen? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of Vul het contact formulier in via onderstaande button, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 

 
 
 
 
voorstel venin2meer met minder energie logo


Vraag nu een offerte aan

Wilt u uw huis laten isoleren? Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan.